Over ons

Agron Advies is in 2009 opgericht door Janine van den Berg. Met enkele jaren ervaring bij verschillende adviesbureaus zag ze dat er behoefte was aan een andere manier van adviseren: professioneel, maar dichter bij de klant, transparanter en no-nonsense. Een manier die beter bij haar past. En dus volgde ze haar hart en startte haar eigen bureau: Agron Advies.

Anno nu: een team van adviseurs
Richtte Janine zich aanvankelijk hoofdzakelijk op de agrarische sector, met de groei van het bureau en de uitbreiding in expertise, breidde ook de klantenkring zich uit. Inmiddels werkt Agron Advies zowel voor ondernemers, particulieren als architectenbureaus. Agron Advies is een team adviseurs geworden, die elkaar aanvullen en versterken om samen haar klanten te helpen bij het ontwikkelen van hun plannen. 

 

Janine van den Berg

“Het werk doe ik met hartstikke veel plezier en gedrevenheid. Dat je het vertrouwen krijgt van de ondernemer stimuleert me enorm om de ontwikkeling van het bedrijf voor elkaar te krijgen. Dit altijd in goed overleg met elkaar, met het bevoegd gezag en andere betrokkenen. Er altijd voor gaan om het beoogde resultaat te bereiken!”


Koen Willems

“Als kind al zat ik met mijn neus in de atlas en was mijn interesse voor de inrichting van de omgeving om me heen groot. Het was dan ook een logische stap om planologie te gaan studeren in Wageningen.
Met name het opstellen van ruimtelijke plannen in het buitengebied is mijn “pakkie-an” binnen Agron Advies. Het mooie van het werk is dat je zowel kennis als kunde combineert met een prettige omgang met de klant, dit alles met een flinke vleug boerenverstand. Een project dat slaagt naar ieders tevredenheid is waar ik het voor doe!”


Chris van der Heijden

Mijn interesse in de agrarische sector werd al vroeg gewekt omdat ik opgroeide op een traditioneel gemengd agrarisch bedrijf. Een logisch gevolg hiervan was een opleiding aan de Hogere Agrarische School in Den Bosch.
Vervolgens heb ik enkele jaren ervaring opgedaan in de varkenshouderijsector bij de Gezonheidsdienst voor Dieren in Boxtel, waarna ik de overstap maakte naar de veevoederbranche.
Hier heb ik me de afgelopen 30 jaar steeds meer gespecialiseerd in de agrarische milieu en ruimtelijke ordening wetgeving om de ondernemers te kunnen helpen met hun bedrijfsplannen.
Het is dan ook een soort “passie” geworden om de dromen/plannen van de ondernemer tot een uitvoerbaar project te maken. Dit uiteraard altijd in nauw overleg met de ondernemer en overheden (gemeente/provincie).
Het is elke keer weer een geweldige uitdaging om, binnen de steeds wijzigende regelgeving, tot een project te komen wat gedragen wordt door alle betrokkenen. 
Een geslaagd project geeft een dusdanige “boost” dat ik er bij elk nieuw project altijd weer vol voor kan gaan. Het succes van de ondernemer is de motivatie voor mij.